Készült neked egy videó arról, hogy milyen fajta tokok vannak, és melyik milyen életstílushoz praktikus.

A neheze csak most kezdődik, megtalálni azt, amelyik neked tetszik :-) 

 

 

Leírom szövegesen is azt, amit a videóban hallasz:

"Sziasztok!

 

Marci vagyok a Telefonomhoz.hu weshopból.
Megmutatom nektek, milyen telefon tokok vannak milyen kiegészítők.
Ez az első része egy videó sorozatnak, amiket fogok nektek készíteni.


Az első telefon tok típus, azok az úgynevezett hátlapra tehetős tokok, egyszerű kis szilikon tokok. Fogod, beleteszed a telefont, tudsz pötyögni, telefonálni, majd ha kell, akár zsebre is vághatok. Ehhez a telefon tok típushoz érdemes egy kijelzővédő fóliát tenni a telefonra, és akkor így a telefonom arca is védve van. Ha zsebbe vagy táska teszed, lakáskulcs, aprópénz és egyebek mellé.
szilikon tok

Ha kevesebbet használod a telefonodat, akkor inkább ajánlom neked ezt a notesz tokot. Ebbe is fogod, egyszerűen csak bele teszed a telefont. Ha keveset használod, akkor jó, nem zavaró. Viszont, hogyha sokat használod, akkor mindig kinyitni – becsukni… Ez így kicsit macerás. Egyszer - egyszer kinyitod, felveszed a hívást, tudsz is telefonálni. A hangszórónál ki van vágva a hely, meg itt lent a mikrofonnál is, szabadon van, úgyhogy bátran tudsz így is (becsukva) telefonálni, nem kell úgy használni, mint a lovaknak a szemellenzőt. Ehhez is érdemes egyébként kijelzővédő fóliát venni, mert ez sem pamutból van, karcolhatja a kijelzőt, előfordult már.
notesz tok vagy flipes tok néven is hívják

A következők, azok az úgynevezett bebújtatós tokok. Egyszerűen fogod, beleteszed, bezárod, majd mehet be a táskába. Ezt leginkább hölgyek szokták használni, nem a színe miatt, hanem inkább a funkcióját tekintve. Ha sok minden van a táskában, akkor ez meg tudja védeni a telefont elől is meg hátul is. Egyszerűen ezzel a kis kihúzóval kihúzzuk idáig, majd innentől fogva kézzel kihúzod.
bebújatós tok vagy kihúzós tok néven hívják még

Jön a férfiasabb változata. Ezek az úgynevezett övre fűzhető tokok. Lehet használni úgy, hogy befűzzük az övet, és/vagy inkább pattintani ezt a részt, vagy pedig lehet akasztani a nadrágra, az övre vagy akár egyszerre mindkettőt. Amelyik szimpatikus. Használata egyszerű, kinyitjuk, beletesszük, behajtjuk. Itt az alján van egy kis rész, ahol a telefont meg tudjuk nyomni, kitoljuk, és így még könnyen ki is lehet venni.
övre fűzhető tok

Jön a következő tok, amit leginkább sportolók szoktak használni. Ez az úgynevezett karra rögzíthető tok. Így egyszerűen csak bele dugják a telefont, ide a tetejére mehet a headset, és lehet a karra is rögzíteni. Közben látják, hogy ha jön valami fontos üzenet, amit mindenféleképpen meg kell megválaszolni. Jöhet egy hívás. A telefont még így sportolás közben is egész jól megvédi ez a kis tok. Cipzárral be lehet zárni a telefont. Még egy két dolgot is bele lehet tenni, amit szeretnél magaddal vinni.
karra rögzíthető futótok sportoláshoz

A következő tokfajta a legutolsó, amelyik a nyárhoz a praktikus. Főleg, hogyha mentek mondjuk tengerpartra vagy strandra. Egész egyszerűen csak bele teszitek a telefont, hogyha ráfröccsen egy kis víz, akkor sincs semmi baja a telefonnak. A tokot a mindennapi használatban inkább akkor praktikus, ha mondjuk, a konyhán dolgozol. Sok zsír, az olaj, ráfröcsög, akkor meg tudja védeni a telefont, de mégis elérhető vagy, tudsz válaszolni az üzenetekre. Vagy, ha mondjuk, poros helyen dolgozol, akkor praktikus még. Egy egyszerű simítózárral van ellátva ez a tok.
csepp - pára - por álló tok strandoláshoz

Ennyi tok típus van, válogass kedved szerint.

Ebben a videóban a tokok Samsung Galaxy J3 2016-hoz vannak, de természetesen vannak más telefonokhoz is, ide kattintva, ha kiválasztod a telefon típusát, már kereshetsz is a sajátodhoz.